NIEUWS 2023

22 FEB

Goed nieuws, puppy's verwacht!

Vanmiddag zijn we met Nanuc naar de dierenkliniek in Eersel geweest voor een dracht echo. Wij zijn héél blij te kunnen bevestigen dat er inderdaad puppy's op komst zijn uit de combinatie Gero King of the East en onze Nanuc van de Leemlande! De puppy's worden eind maart/begin april verwacht. Voor meer informatie kijk je op de pagina van het P-nest.

afbeelding echo dracht Nanuc
31 JAN

Spannende tijden... puppy's op komst?

We hebben een drukke week achter de rug; diverse keren met Nanuc naar de dierenkliniek gereden voor bloed afname t.b.v. de progesteron bepaling, en uiteindelijk was het dan toch zover! Zó spannend weer! We kijken uit naar de echo (eind februari) die hopelijk zal uitwijzen dat er puppy's op komst zijn en we ons "P nest" mogen begroeten. Wordt vervolgd...🤞

afbeelding aankondiging p-nest
23 JAN

Partner voor Nanuc!

Eén en één is niet vanzelfsprekend twee. Maar na lang wikken en wegen 😅 hebben we een geschikte reu gevonden voor onze Nanuc. Nanuc is loops en vandaag zijn we voor de eerste keer met haar naar de dierenkliniek geweest voor een progesteron-test. Super spannend allemaal.... Als alles goed mag verlopen hopen we dat Nanuc eind maart/begin april puppy's krijgt van meervoudig kampioen Gero King of the East. We houden jullie op de hoogte!

afbeelding Rottweiler reu Gero King of the East
14 JAN

Foktoelating Nanuc Nederlandse Rottweiler Club

Vandaag ontvingen wij het certificaat van de Nederlandse Rottweiler Club. Nanuc voldoet nu aan alle regels van het fokreglement van de NRC.

afbeelding van het foktoelatingscertificaat
02 JAN

Gelukkig 2023!

Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2023! Het nieuws van 2022 kun je terug vinden in het nieuws archief.

happy new year afbeelding