NIEUWS 2024

14 JULI

Puppy's!!

Afgelopen week zijn we met Nanuc naar de dierenarts geweest voor een dracht echo en we hebben goed nieuws te melden... Nanuc verwacht puppy's van Ex von der Blauen Welle! Op naar een voorspoedige bevalling en een gezond nestje! 🍀Voor meer informatie kijk je op de pagina van ons Q-Nest.

foto Ex en Nanuc
afbeelding dracht echo van Nanuc
17 JUNI

Puppy's op komst?

Vorige week zijn we met onze Nanuc op reis geweest naar Kroatië voor een dekking met de reu Ex von der Blauen Welle. We hebben een flink aantal kilometers afgelegd, maar de reis is super goed verlopen. De dekking was er een uit het boekje ♥. Nanuc en Ex konden het direct goed vinden met elkaar. Over een kleine 4 weken laten we een echo maken en hopelijk kunnen we ons dan gaan verheugen op de geboorte het Q-Nest (medio augustus).

foto Ex en Nanuc
01 JUN

Nest planning

Het heeft even geduurd maar inmiddels hebben we de nestplanning rond voor het aankomend nest van Nanuc. Ze is deze week loops geworden dus er breekt weer een spannende tijd aan...🤞

foto rottweiler Ex von der Blauen Welle
30 MEI

Puppy terugkomdag P-Nest

Afgelopen zondag, zagen we onze puppy's weer terug op de puppy terugkomdag van het nest van onze Nanuc van de Leemlande en Gero King of the East (P-nest). Zo leuk dat iedereen er was! Er was af en toe een buitje maar dat mocht de pret niet drukken. We kijken terug op een hele gezellige middag met leuke honden! Je kunt hier de foto's van onze kanjers bekijken. Met dank aan Agnès en Mieke voor het 'keuren' en Lizanne voor de foto's!

foto puppy terugkomdag
11 JAN

Update nestplanning

We vinden het heel vervelend voor de mensen die op de lijst staan voor een pup, maar hun geduld wordt nog even op de proef gesteld. Helaas is Nanuc een aantal weken te vroeg loops geworden en daardoor zijn we genoodzaakt onze nestplanning te verschuiven naar haar de volgende loopsheid die, naar verwachting, eind mei zal zijn. (*Conform de reglementen van de rottweiler club moet er minimaal 365 dagen tussen twee nesten zitten).

rottweiler pups afbeelding
08 JAN

Gelukkig 2024!

Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2024! Het nieuws van 2023 kun je terug vinden in het nieuws archief.

happy new year afbeelding