NIEUWS 2021

JAN 16

Puppy update: 4 weken oud

De puppy's worden steeds leuker. Ze groeien goed en eten goed en er wordt al volop gespeeld in de puppy-ren. Maar daarna is het snel gedaan met de pret en kruipen ze heerlijk tussen de knuffels voor een dutje (zie filmpje). Er zijn weer nieuwe foto's van de pups te vinden in het puppy-album week 4 en er zijn foto's van de puppy's vanaf week 5 toegevoegd.

JAN 11

Puppy update: 3 weken oud

Het gaat hard. De puppy's zijn ruim 3 weken oud en ze kunnen nu zien, horen en hun melkgebitje is aan het doorkomen. De binnenkant van de werpkist hebben ze inmiddels wel gezien dus hebben we de ruimte groter gemaakt zodat ze op ontdekkingstocht kunnen. Vandaag hebben ze hun eerste papje (van brokjes en geitenmelk) naar binnen gewerkt en... dat ging er in als pap! 😉 Er zijn nieuwe foto's en een filmpje van de pups toegevoegd in het puppy-album bij week 3 en week 4.

puppy's 3 weken oud
JAN 06

Puppy's 20  dagen

Zo leuk om te zien... De eerste stoei-partijtjes!

JAN 02

Puppy update: 2 weken oud

Inmiddels zijn onze puppy's alweer 2 weken oud en zijn allemaal voorzien van een (stamboom) naam. Dit zijn voor de reutjes; Noran (rood), Norris (paars), Nash (geel) en Nox (oranje) en het teefje (blauw) Nala Nanuc. Er begint nu ook wat meer activiteit in de werpkist te komen! De eerste wankele stapjes worden gezet en de oogjes zijn bijna geopend. Er zijn weer enkele nieuwe foto's van de pups op de pagina van het N-nest toegevoegd.

pup zulu en java 2 weken oud
JAN 02

Gelukkig 2021!

Een goed, gezond en gelukkig 2021 gewenst! Het nieuws van 2020 kun je terug vinden in het archief.

gelukkig 2021