NIEUWS 2022

17 DEC

Show uitslag Nanuc

We zijn zondag 17 december met Nanuc naar de kerstshow in Gorinchem geweest. Het was haar tweede binnen show en ze heeft het super goed gedaan. Nanuc is in de openklas teven 3 Uitmuntend geplaatst! Keurmeester: Mevr. I. Onstenk-Schenk. Ook Mezzi van de Leemlande was ingeschreven in de openklas reuen en kwam met een mooie 2e plaats Uitmuntend de ring uit! Van harte gefeliciteerd Hans en Mace! Toppie gedaan!! Het was erg leuk om weer eens een dagje naar de show te gaan en zoals altijd; weer super gezellig!

afbeelding Nanuc op de kerstshow
11 DEC

Nanuc v.d. Leemlande geslaagd voor de MAG-test!

Vandaag met Nanuc naar Den Haag geweest, waar we 'op' moesten voor de MAG-test (test Maatschappelijk Aanvaardbaar Gedrag). Nanuc, op de foto in het midden samen met haar blije baasje ;-) heeft de test super goed afgelegd en is geslaagd! De MAG-test is gevalideerd en getoetst op betrouwbaarheid op agressief bijtgedrag naar honden en mensen. Voor de Rottweiler is de normering voor het behalen van de MAG-test strenger dan voor andere rassen, dus we zijn echt enorm trots op ons meisje! Nanuc voldoet met het behalen van de MAG-test aan alle foktoelatingseisen gesteld door de Raad van Beheer en de Nederlandse Rottweiler Club.

afbeelding Nanuc v.d. Leemlande
SEP 30

Nanuc v.d. Leemlande

We hebben afgelopen zondag een heerlijke wandeling gemaakt met onze jongste Rottweiler telg Nanuc van de Leemlande. We hebben ook enkele nieuwe foto's toegevoegd op haar pagina.

afbeelding Nanuc v.d. Leemlande
JUL 25

Show uitslagen Nanuc en Mezzi v.d. Leemlande

Het is een tijdje geleden dat we wat van ons hebben laten horen. Maar afgelopen zaterdag, 23 juli, zijn we weer eens met de honden op pad geweest. Dit keer naar de clubshow van de Belgische Rottweiler Club geweest in Rummen. Het was een warme, maar super gezellige dag en onze kleine meid Nanuc en haar halfbroer Mace (Mezzi van de Leemlande) waren ingeschreven. Eigenwijze Nanuc liet zich wonderwel eventjes van haar goede kant zien! Beide Leemlandjes kwamen met een mooi keurverslag en een Uitmuntend uit de ring! Met dank aan Lizanne en Mieke, zonder jullie hulp was het niet mogelijk geweest om dit mooie plaatje van Nanuc te maken ;-) en natuurlijk aan Jannie voor het maken van de mooie foto's van Mace en Nanuc! 👍

afbeelding Nanuc v.d. Leemlande afbeelding van Mezzi v.d. Leemlande
FEB 7

Show uitslagen Nanuc en Mezzi v.d. Leemlande

Op zondag 6 februari zijn we naar de DS Eindhoven in het Autotron in Rosmalen geweest met Nanuc. Ook Mezzi was aanwezig. Het was voor beiden hun eerste indoor show en ze behaalden allebei mooie resultaten! Nanuc stond in de jeugdklas teven en werd 4e ZG geplaatst. Mezzi stond in de openklas reuen en werd 1e Uitmuntend en kreeg het res.CAC/CACIB. Hans en Mieke van harte gefeliciteerd met alweer een 1e plaats voor Mezzi (Mace)! Lizanne dank weer voor de foto's.👍🏽

afbeelding Mezzi v.d. Leemlande afbeelding van Nanuc v.d. Leemlande keur rapport van Nanuc v.d. Leemlande
JAN 3

Uitslag HD- en ED-onderzoek Nanuc v.d. Leemlande

Het jaar 2022 is super goed van start gegaan! Vandaag hebben we de uitslag gekregen van de beoordeling van de röntgenfoto's van de heupen en ellebogen van Nanuc en we zijn zó blij met de uitslag... Nanuc is HD-A (vrij) en ED-0 (vrij)!

afbeelding van Nanuc v.d. Leemlande
JAN 1

Een bijzonder goed 2022!

Een bijzonder goed 2022 gewenst!🥂 Het nieuws van 2021 kun je terug vinden in het archief.

afbeelding kaart met Rottweilers en vuurwerk