NIEUWS 2015

16 dec

Puppy's op komst!

We hebben heugelijk nieuws. Gisteren zijn we met Lexus naar de dierenarts geweest voor een echo en wij zijn blij te kunnen melden dat Lexus puppy's verwacht van Deacon vom Hause Edelstein!! De puppy's zullen in de derde week van januari geboren worden. Kijk op de pagina pups voor meer informatie.

er zijn puppy's op komst!

24 nov

Lexus 't Hupke X Deacon vom Hause Edelstein

Er zitten weer spannende weken aan te komen... Als alles goed gaat, verwachten we midden januari 2016 een nestje uit de combinatie Lexus 't Hupke en Deacon vom Hause Edelstein! Medio december laten we een echo maken om te kijken of er puppy's in aantocht zijn!

puppy's op komst?

08 nov

Izzy 3 Uitmuntend show Bleiswijk

Op zondag 8 november zijn we met Izzy naar de dogshow Bleiswijk geweest. Ze stond voor de eerste keer in de Jeugd klasse en deed het daar super goed. Ze werd 3 Uitmuntend geplaatst! Keurmeester Mevr. M. Wildman.

izzy 3 uitmuntend

04 okt

Puppydag Quadro vom Kümmelsee & Lexus 't Hupke

Wat hebben we een gezellige middag gehad met alle nakomelingen van Lexus en Quadro! Het zonnetje scheen volop en we hebben mogen genieten van 10 heerlijke honden! Dankjewel dat jullie er allemaal waren; we vonden het geweldig! Kijk hier voor de foto's (met dank aan Lizanne) en natuurlijk ook dank aan kennel het Haverveld en 't Hupke!

puppy-terugkom-dag I-nest

26 sep

Lexus Nederlands Kampioen!!!

Vandaag naar de Internationale Rashondententoonstelling geweest in Maastricht (MECC) met onze Lexus 't Hupke. Ze heeft daar in de openklasse teven (KM Mrs. D. Graffmann) het reserve CAC/CACIB behaald en is daardoor nu officieel NEDERLANDS KAMPIOEN! Trots op onze Sexy Lexie! Hans en Mieke Geboers (Kennel 't Hupke) DANKJEWEL!

lexus is Nederlands Kampioen

02 sep

ADRK Klubsieger

Een leuk weekend doorgebracht in Ratingen (DE). Daar vond dit jaar wederom de ADRK Klubsieger plaats. Onze Izzy mocht deze keer mee en stond ingeschreven in de puppy klasse. Boven verwachting werd ze daar als 9e Veel Belovend geplaatst! Een hele mooie prestatie van onze kleine meid!

izzy 9e plaats veel belovend in Ratingen

24 aug

Show uitslagaen toegevoegd

Het is even geleden sinds de laatste update en dus hoogste tijd om de showuitslagen bij te werken! Op 25 mei 2015, Lexus 't Hupke, show KC Arnhem: Uitmuntend (KM W. Peters). Op 7 juni 2015 Izzy van de Leemlande, show KC Oss, 1e Veel Belovend, Beste Baby en 4e plaats in de erering (KM F. Zijdenbos-Janssen). Op 25 juli 2015 zijn we weggeregend in Rummen (BE) onze Izzy, kreeg een Belovend (KM C. Delafontaine) en Lexus Uitmuntend (KM S. Knezevic). En op 26 juli zijn we met Lexus naar Rotterdam geweest waar ze 3e Uitmuntend geplaatst werd (KM C. Hastings).

lexus 't Hupke

23 mei

IFR Show Roudnice Nad Labem - Tsjechië

Het afgelopen weekend hebben we in Roudnice Tsjechië doorgebracht. Daar vond dit jaar de IFR show plaats. Dit keer mocht alleen Izzy mee, vooral om wat ervaring op te doen. En ze heeft het boven verwachting gedaan! In de baby klas werd ze als vijfde net niet geplaatst maar heeft met een Veel Belovend de ring mogen verlaten! We hebben weer een paar gezellige dagen gehad en veel leuke honden gezien.

izzy in Tsjechië

11 mei

Show uitslagen Izzy en Lexus

We hebben een super weekend achter de rug! Weer veel gelachen en plezier gehad. Zaterdag 9 mei, clubmatch NRC: Izzy van de Leemlande in de baby klas teven: 1e Veel Belovend! En onze Lexus 't Hupke in de openklas teven: 3 Uitmuntend. Dan op zondag 10 mei de CAC show In Rummen (BE): Izzy van de Leemlande 1e VB en Beste Baby!!! Lexus 't Hupke in de openklas teven 2 Uitmuntend en Res. CAC. Moeder en dochter hebben het hartstikke goed gedaan; trots op mijn dametjes!! Lizanne, Jasper, Hans, Mieke en Agnès bedankt voor jullie hulp en Janny Tijssen bedankt voor de foto!

Izzy 1 Veel Belovend

14 apr

Update Izzy (15 weken)

Waar is mijn pup gebleven? Ze groeit zo ontzettend hard, ze lijkt niet eens meer op een puppy! En ze heeft inmiddels haar eerste twee (voor)tandjes verloren. Er gaat weer een spannende tijd aankomen...

Izzy 15 weken

30 mrt

Izzy van de Leemlande: update 13 weken

Onze Izzy van de Leemlande heeft haar plekje in de roedel al helemaal gevonden. Ze groeit ook als kool. Ze is nu 13 weken oud en weegt 13 kilo ! Ze is inmiddels volledig geënt dus ook maar meteen begonnen met de puppy cursus. We hebben weer wat nieuwe foto's van Izzy gemaakt.

izzy met bal (13 weken)

08 mrt

Izzy van de Leemlande

Was toch wel even wennen, zo zonder broertjes en zusjes voor ondeugd Izzy. Maar gelukkig kan ze nog volop ravotten met Lexus en de 'tantes' Hedin en Hindy. Er zijn nog een paar foto's toegevoegd in haar puppy album.

izzy van de leemlande

01 mrt

Mogen wij even voorstellen... Izzy v.d. Leemlande

Mogen wij onze nieuwe aanwinst even voorstellen... Izzy van de Leemlande, 9 weken jong en 8 kilo schoon aan de haak! Een heerlijk ondeugende dame waar we voorlopig onze handen weer even aan vol hebben!

onze nieuwe aanwinst Izzy

28 feb

Puppy's update: 8 & 9 weken

Voordat je het goed en wel beseft is het alweer zover.... Het is tijd dat onze puppy's de wijde wereld gaan verkennen en naar hun nieuwe baasje gaan. We zullen ze missen! Het zijn stuk voor stuk heerlijke hondjes met een super karaktertje! Wij wensen de baasjes van Ice, Igor, Izàr, Ivar, Irko, Ivan, Incka, Imke en Ismay heel veel geluk en plezier samen! Dametje Izzy blijft lekker bij ons !

pups 8 weken

23 feb

Puppy's update: 7 weken

En alweer is er een week voorbij! De tijd vliegt gewoon... Vandaag zijn de puppy's 7 weken en 2 dagen oud en hebben ze de check-up van de dierenarts goed doorstaan!

puppy's I-nest 7 weken oud

09 feb

Puppy's update: 6 weken

Afgelopen zaterdag zijn de puppy's van Lexus en Quadro alweer 6 weken geworden. Ze zijn inmiddels voorzien van een chip en er is DNA afgenomen. Ze ravotten heel wat af met z'n tienen!

puppies 6 weken

01 feb

Puppy's update: 5 weken

5 weken alweer! De puppy's zijn inmiddels hun kleine, gekleurde puppy bandjes ontgroeid en hebben allemaal een nieuw, groter bandje om gekregen. Het gele teefje heeft een oranje bandje en het bruine reutje heeft een crème kleurig bandje om, de rest van de puppy's hebben dezelfde kleur gehouden.

i-nest 5 weken

25 jan

Nog wat nieuwe foto's

Ze zijn zoooo leuk! Kan het maar niet laten om foto's te knippen.

I-nest

24 jan

Puppy's update: 4 weken

Wat gaat het snel, vandaag 4 weken alweer! De werpkist is inmiddels veel te klein voor ze. Ze banjeren nu vrolijk rond in hun grotere puppy verblijf. Je kunt de heren herkennen aan het zwarte-, bruine-, grijze-, groene-, donker blauwe en paarse bandje en de dames hebben een lichtblauw-, roze-, rood en geel bandje om.

puppies 4 weken

19 jan

Nieuwe puppy foto's

Vandaag toch nog een gaatje gevonden om nog een paar foto's van de pupjes toe te voegen aan het puppy album.

puppies I-nest

18 jan

Rust zacht Quintus...

Vanmiddag ontvingen we het vreselijke bericht dat Quintus (Hasko) van de Leemlande is overleden. Wij leven heel erg met Jasper en zijn familie mee, zij hebben veel te vroeg afscheid moeten nemen van hun dierbare Quintus. We wensen hen dan ook ontzettend veel sterkte met het verlies van hun geweldige kanjer!

Hasko van de Leemlande

18 jan

Puppy's update: 3 weken

Vreugde en verdriet.... Wegens omstandigheden hebben we de laatste 10 dagen maar weinig tijd gehad om mensen te woord te staan en foto's te plaatsen. Het is een groot contrast; afscheid moeten nemen van een dierbare en aan de andere kant het verzorgen van 10 kleine puppy's. Excuses aan degenen die gebeld/gemaild hebben en geen gehoor kregen. Inmiddels zijn de kleine rakkers alweer 3 weken en ze doen het super!

puppies 3 weken

10 jan

Puppy's update: twee weken

Het is vandaag alweer 2 weken geleden dat de puppy's geboren zijn. Ze groeien als kool, de oogjes zijn bijna open en ze waggelen al vrolijk door het nest! En als het weer tijd is voor een dutje dan is de ruimte tussen de stang en de kist favoriet!

puppies 2 weken oud

05 jan

Puppy's update: buikkrampjes

We hebben een onrustige nacht achter de rug, dankzij ondeugende mama Lexus! Ze heeft de voerton met brokjes opengebroken en daar heerlijk uit 'gesnoept'! Gevolg, Lexus hartstikke beroerd en puppy's last van buikkrampjes! Gelukkig gaat het nu al weer wat beter met ze en we hebben de voerton maar een andere plaats gegeven!

pups buikkrampjes

03 jan

Puppy's update: vandaag 1 weekje oud!

Wat gaat het toch snel! Vandaag zijn de puppy's van Lexus en Quadro precies één weekje oud. We hebben natuurlijk weer wat foto's van ze gemaakt en in het puppy album geplaatst.

Pups I-nest 1 week oud

01 jan

Een gelukkig nieuwjaar!! & Puppy's update

Allereerst willen we iedereen een bijzonder goed 2015 toewensen! We hebben weer wat foto's van de puppy's toegevoegd. Ze zijn nu 5 dagen oud en ze maken het prima! Ze worden dan ook heel goed verzorgd door mama Lexus. Geweldig om te zien!

gelukkig nieuwjaar!