NIEUWS 2012

27 dec

FOTO'S VAN LEXUS

Lexus is nu 16 weken oud en is druk bezig haar melktandjes kwijt te raken. Het is een vrolijk en ondernemend meisje en ze hoort er inmiddels helemaal bij. We hebben wat foto's van haar toegevoegd in haar album. Ook van Floyd v.d. Leemlande en Haely-Rona v.d. Leemlande zijn een paar mooie kerstfoto's toegevoegd.

Lexus 16 weken oud

17 dec

FOTO'S HASKO EN HINDY & SHOW WIJCHEN

We hebben weer erg leuke foto's ontvangen van Hasko van de Leemlande (dankjewel Jasper!) en toegevoegd in zijn album. Ook van Hindy-Rona van de Leemlande zijn weer wat foto's toegevoegd, ze zijn genomen op de Kerstshow in Wijchen waar Hindy in de openklasse teven 4 Uitmuntend geplaatst werd. Tonny Bredewold (v.d. Wodana Hoeve), heel hartelijk dank voor het maken van de foto's!! Verder willen we de hondjes en eigenaren van ons G-nest van harte feliciteren met hun 6e verjaardag!

Hasko (Quintus) van de Leemlande

02 dec

DIV. FOTO'S & F-NEST 7 JAAR, HINDY SHOW WINNER

Zoals gezegd, we hebben allerlei nieuws te melden... Vorige week zaterdag zijn we met Hindy naar de Winner in Amsterdam geweest, ze is in de openklasse teven met een U beoordeeld. Op vrijdag 30 november is ons F-nest (Irvy-Kelly v.d. Runderkraal * Orlando vom Hause Neubrand) alweer 7 jaar geworden! Van harte gefeliciteerd allemaal!! Verder hebben we weer wat foto's ontvangen van Rona's nakomelingen en die zijn toegevoegd in de albums van Hasko, Habor en Haely-Rona. Ook in het album van Floyd en Lexus zijn enkele nieuwe foto's te vinden.

Hasko

06 nov

FOTO'S HAELY EN FLOYD V.D. LEEMLANDE & SHOW HINDY EN HABOR

We hebben weer wat leuke foto's van Lizanne gekregen van Floyd en Haely-Rona v.d. Leemlande. Ze zijn te vinden in hun albums. Verder zijn we afgelopen zondag nog naar de show geweest in Bleiswijk waar onze Hindy-Rona v.d. Leemlande in de openklasse teven 4 Uitmuntend werd geplaatst. Ook Habor v.d. Leemlande was er en hij werd in de openklasse reuen ook 4 Uitmuntend geplaatst. Peet en Agnès nog van harte gefeliciteerd!

Haely rona van de Leemlande

05 nov

EXTEBARRYA V.D. LEEMLANDE (BARRY)

Vorige week ontvingen we het verdrietige nieuws dat Extebarrya v.d. Leemlande a.k.a. Barry (Irvy-Kelly v.d. Runderkraal * Maik von der Frankentanne) op 8 jarige leeftijd is overleden. Wij wensen Aart en Zischa heel veel sterkte toe met het verlies van Barry! Barry heeft een geweldig leven bij jullie gehad.

Extebarrya van de Leemlande

29 okt

LEXUS 'T HUPKE

En dan hebben we een nieuw huisgenootje erbij genaamd; Lexus 't Hupke. Wat zijn we blij met onze nieuwe aanwinst! En ook Hedin en Hindy vinden het geweldig om er weer een speelkameraadje bij te hebben! Hans en Mieke, DANK voor dit speciale meisje, we gaan volop van haar genieten. Kijk voor meer informatie over Lexus en wat foto's op haar eigen pagina.

pup Lexus 't Hupke

23 okt

HINDY 2 UITMUNTEND

Hindy had er niet zo veel zin in op de show in Nieuwegein afgelopen zondag, maar ze kwam met een mooie 2e plaats Uitmuntend (openklasse) de ring uit. Keurmeester was Dhr. P. Roosenboom uit België. Zoals altijd hebben we weer een gezellige dag gehad met z'n allen. Dank aan Harald Wessels voor de foto en Lizanne voor haar altijd gezellige aanwezigheid en support.

Hindy show Nieuwegein

17 okt

HINDY NEEMT EEN FRISSE DUIK...

Hoewel het weer de laatste dagen niet erg uitnodigend was om een duik in het water te nemen, dacht onze Hindy tijdens haar ochtendwandeling rondom de IJzeren Man in Vught, daar toch duidelijk anders over. Ze had er zoveel plezier in (dat moest natuurlijk even vastgelegd worden).

Hindy zwemt in de Ijzeren Man

27 sep

HERON V.D. LEEMLANDE 08-07-2010 † 25-09-2012

Wij zijn diep geraakt door het verlies van Heron v.d. Leemlande (Storm). Het is niet te bevatten dat hij maar 2 jaar oud mocht worden. Wij wensen Ingrid, Aad en Ralph heel veel sterkte toe met het verlies van hun dierbare Storm.

Heron

8 sep

FOTO'S RONA'S NAKOMELINGEN TOEGEVOEGD

Weer enkele foto's van Rona's nakomelingen toegevoegd (ze zijn vandaag alweer 26 maanden oud) in de albums van Haely-Rona v.d. Leemlande en Hasko v.d. Leemlande. Hasko was afgelopen zondag gezellig even op bezoek bij zijn zusjes Hedin en Hindy

Hasko op bezoek

29 aug

LEKKER RAVOTTEN IN DE TUIN...

Het zonnetje liet zich weer goed zien vandaag en de zusjes Hedin en Hindy hadden het reuze naar hun zin in de tuin.... De dames hebben het maar druk hebben met hun flostouw.

de zusjes Hedin en Hindy

27 aug

NIEUWE FOTO'S EN SHOWUITSLAGEN ROTTWEIL EN ROTTERDAM - 1 -

Lekker een weekje weg naar Zuid-Frankrijk met Hindy, een hele gezellige tijd in Rottweil en een bezoekje aan de show in Rotterdam; dat levert weer wat kiekjes op! Ze zijn terug te vinden in de albums van Hedin en Hindy. In Frankrijk was het met 38 graden niet echt fijn wandelen op het hete asfalt, dus maar wat relaxed rondom het zwembad en met het water gekliederd... Maar vorig weekend in Rottweil was het qua temperatuur pas echt afzien! Die liep op tot wel 39,4 graden! Habor en Hindy stonden daar voor het eerst om de openklasse (totaal 105 honden)

Hedin en Hindy samen in Rottweil

27 aug

NIEUWE FOTO'S EN SHOWUITSLAGEN ROTTWEIL EN ROTTERDAM - 2 -

en zijn beiden beoordeeld met een ZG. We hebben een geweldig leuke tijd gehad. Samen veel gelachen, gedronken en weer uitzweet! Bedankt allemaal voor de gezelligheid, hapjes en drankjes! Lizanne, jij ook bedankt meid voor al je hulp! En dan zijn we gisteren naar Rotterdam geweest met onze Hindy. Zij werd in de openklasse 1e Uitmuntend en kreeg het Res. CAC/CACIB. Verder nog enkele foto's toegevoegd in de albums van Haely, Floyd,en Eva-Rana v.d. Leemlande.

Hindy op de show in Rottweil

12 aug

IN HERINNERING IRVY-KELLY V.D. RUNDERKRAAL 03-04-'99 † 09-08-'12

Wat hebben we lang van je mogen genieten Kelly! Je was met je 13 jaar en 4 maanden nog altijd een imposante verschijning en de roedel leider in Huize Leemlande. Je was een hond die maar 1 baasje had en dat voorrecht had ik. We hebben samen in die 13 jaren veel meegemaakt en zijn op veel plaatsen geweest. Daar is nu een einde aan gekomen. Wat zal ik je missen! Rust zacht lieve Kellebel...

kelly van de Runderkraal

11 jul

V.D. LEEMLANDE E-NEST VANDAAG 8 JAAR!

De nakomelingen van Irvy-Kelly v.d. Runderkraal en Maik von der Frankentanne zijn vandaag alweer 8 jaar geworden! Van harte gefeliciteerd allemaal!

raico van de leemlande

08 jul

NAKOMELINGEN RONA EN ED VANDAAG 2 JAAR! - 1 -

Het lijkt alsof het gisteren was, 8 juli 2010. Ik kan die dag nog als een fillm in mijn geheugen afspelen. Het begon allemaal zo veel belovend met 5 mooie pups toen het noodlot toesloeg. Mijn Rona is er niet meer maar ze leeft voort in de 9 geweldige honden die ze heeft achtergelaten. En ze zijn vandaag alweer 2 jaar geworden! Habor, Hayco, Hacon, Heron, Hasco, Heros en Haely van harte gefeliciteerd met jullie tweede verjaardag!!

puppies H-nest 2 jaar

08 jul

NAKOMELINGEN RONA EN ED VANDAAG 2 JAAR! - 2 -

En dan onze Hedin en Hindy, ook zij zijn vandaag 2 jaar geworden! De "gezusters Hamster" kunnen het super goed vinden met elkaar en vieren samen hun feestje!

Hedin en Hindy 2 jaar

25 jun

GESLAAGD RST, HINDY WINT SHOWBOKAAL, SHOW UDEN 1 U - 1 -

Het was helemaal top dit weekend! Van de Nederlandse Rottweiler Club afgelopen vrijdag een mooie bos bloemen ontvangen samen met de Showbokaal 2011, die onze Hindy op haar naam heeft staan. Op zaterdag hebben Hindy-Rona en Hedin-Rona met goed gevolg deelgenomen aan de Rasstandaard test in Made! En ook Habor van de Leemlande is voor de test geslaagd. Agnès en Peet van harte gefeliciteerd!!!

Hindy wint de showbokaal NRC

25 jun

GESLAAGD RST, HINDY WINT SHOWBOKAAL, SHOW UDEN 1 U - 2 -

En toen kwam zondag. Op de regenachtige outdoor-show in Uden werd onze Hindy-Rona v.d. Leemlande in de Tussenklas teven in de stromende regen 1 Uitmuntend geplaatst! Habor van de Leemlande was er ook en werd in de Tussenklas reuen 2 Uitmuntend. Keurmeester was Mr. M. Lewandowski (PL). Al met al een zéér geslaagd weekend en nu maar even wat gas terug! Dank aan Harald voor de foto's.

Hindy 1 Uitmuntend op de show in Uden

14 jun

UITSLAGEN SHOW HULTEN (TILBURG)

We waren bijna "thuis" afgelopen zondag. Deze keer eens geen lange autorit naar de show. Het zonnetje liet zich goed zien in Hulten (Tilburg) waar onze Hindy ingeschreven stond in de Tussenklas teven. Ze werd 2 Uitmuntend geplaatst. Ook Habor v.d. Leemlande werd geplaatst in de Tussenklas reuen met een 3 Uitmuntend. Het was weer een gezellige dag! Dank aan Marcella voor de foto.

Hindy op de show in Hulten

31 mei

PINKSTER SHOW ARNHEM

Tweede Pinksterdag zijn we naar de show in Arnhem geweest. Het was behoorlijk warm maar buiten was het goed toeven. De resultaten waren ook weer goed, hoewel Hindy nog steeds veel last had van haar schijnzwangerschap. Ze werd 1 Uitmuntend geplaatst in de Tussenklas teven en Habor v.d. Leemlande werd 2 Uitmuntend, res. CACIB geplaatst in de Tussenklas reuen. Klik hier voor foto's van Habor v.d. Leemlande (met dank aan Harald Wessels)

gelukkig nieuwjaar!

27 mei

NIEUWE FOTO'S RONA'S NAKOMELINGEN

We hebben weer wat foto's ontvangen van Rona's nakomelingen. Je kunt ze bekijken in hun foto-album.

Habor

19 mei

UITSLAGEN CLUBMATCH NRC HOOGELOON

Het was gezellig op de clubmatch van de Nederlandse Rottweiler Club in Hoogeloon. Het zonnetje scheen en ondanks een flinke verkoudheid en Hindy's schijnzwangerschap waren de resultaten prima! Onze Hindy is in de Jongehondenklasse 4 Uitmuntend geplaatst (KM F. Hedtke) en Hedin en Habor werden met een ZG beoordeeld. Lizanne en Ferry hartstikke bedankt voor jullie hulp!

Hindy 4 uitmuntend nrc clubmatch

14 mei

FOTO'S KELLY, HEDIN EN HINDY IN DE TUIN

Het was heerlijk weer gisteren middag. De kinderen en de honden hebben zich weer prima vermaakt in de tuin. Ze genoten van elkaar en van het zonnetje. Reden om het fototoestel erbij te pakken.

Hindy in de tuin met bal

30 apr

HAELY-RONA EN GRIFF V.D. LEEMLANDE GESLAAGD VOOR VZH & IPO I

Zaterdag 28 april zijn Haely-Rona v.d. Leemlande en Griff v.d. Leemlande beiden geslaagd voor resp. VZH en IPO I. Lizanne en Henry van harte gefeliciteerd!! Klik hier voor enkele foto's van Haely tijdens haar examen en hier voor foto's van Griff. Sharonne bedankt voor het maken van de foto's.

examen Haely VZH

22 apr

HINDY-RONA & HABOR V.D. LEEMLANDE: 1 UITMUNTEND SHOW GOES

Gisteren op de dogshow in Goes is Hindy-Rona v.d. Leemlande in de tussenklas teven 1 Uitmuntend (Res. CAC & CACIB) geplaatst en haar broer Habor v.d. Leemlande, in de tussenklas reuen 1 Uitmuntend (Res. CAC & Res. CACIB) geplaatst. Keurmeester: Mevr. H. Harmsma. We zijn wederom hartstikke trots op Rona's nakomelingen! Peet en Agnès van harte gefeliciteerd met het mooie resultaat van jullie 'Meneer'! Dank aan Cor en Jannie Tijsen (van Zopian) voor de foto's.

habor show Goes

11 apr

FOTO'S NAKOMELINGEN RONA EN KELLY

Weer enkele foto's toegevoegd van de nakomelingen van Rona v.d. Runderkraal (H-nest Rona v.d. Runderkraal x Ed aus der Grafschaft) en van Irvy-Kelly v.d. Runderkraal (F-nest Irvy-Kelly v.d. Runderkraal x Orlando vom Hause Neubrand).

Hedin-Rona van de Leemlande

03 apr

IRVY-KELLY V.D. RUNDERKRAAL 13 JAAR!!

Onze Kelly is vandaag 13 jaar geworden. Wat geweldig toch dat een Rottweiler in goede gezondheid zo'n leeftijd mag bereiken. We genieten elke dag volop van haar en hopen dat nog lang te mogen doen. Klik hier voor wat foto's van het feestvarken.

Irvy-Kelly van de Runderkaal

27 mrt

FOTO'S NAKOMELINGEN V.D. LEEMLANDE

Verschillende foto's toegevoegd van nakomelingen van Rona en Kelly. Ook Kelly heeft weer eens model gestaan, ze heeft het nog steeds niet verleerd om voor de camera te poseren! Het is bijna niet te geloven dat ze volgende week alweer 13 jaar wordt!

Hedin v.d. Leemlande

17 mrt

UITSLAG SHOW LEIDEN / FOTO'S HINDY-RONA V.D. LEEMLANDE

Uitslag van de show in Leiden (Hazerswoude). Tussenklas teven: Hindy Rona v.d. Leemlande 2e Uitmuntend. Keurmeester mevr. W. van Deyl. Verder nog enkele foto's toegevoegd in Hindy's foto-album.

Hindy Rona v.d. Leemlande

23 feb

CARNAVAL WANDELING / FOTO'S G- & H-NEST V.D. LEEMLANDE

Enkele foto's van de (inmiddels traditionele) Carnaval-wandeling toegevoegd in het album van Hindy-Rona v.d. Leemlande.

carnaval wandeling

07 feb

UITSLAGEN SHOW EINDHOVEN - 1 -

Uitslagen van de show in Eindhoven van zondag 5 februari; in de Tussenklas teven Haely-Rona van de Leemlande 2 ZG. Lizanne van harte gefeliciteerd!

Haely 2 ZG

07 feb

UITSLAGEN SHOW EINDHOVEN - 2 -

In de Tussenklas reuen; Habor van de Leemlande 3 ZG. Keurmeester Mevr. Y. Bekkers. .Agnès & Peet (kennel van het Haverveld), van harte gefeliciteerd! Peet en Marcella bedankt voor het maken van de foto's.

Habor v.d. Leemlande

25 jan

HASKO V.D. LEEMLANDE

Ook aan het foto album van Hasko v.d. Leemlande (Quintus) een paar foto's toegevoegd.

Hasko v.d. Leemlande

14 jan

FOTO'S HINDY-RONA V.D. LEEMLANDE

Enkele foto's toegevoegd in het album van onze Hindy Rona v.d. Leemlande, gemaakt op de show in Hoogstraten afgelopen weekend en in Echt (vorig jaar). Met dank aan Corrie en Jeroen van Dijk (Heavy's Rottweilerkennel) voor het maken van de foto's.

Hindy

08 jan

UITSLAGEN SHOW HOOGSTRATEN

De eerste show van dit jaar is goed begonnen. Op de show in Hoogstraten in België heeft Habor v.d. Leemlande (Boss) zich in de tussenklas reuen 2 Uitmuntend geplaatst en onze Hindy-Rona v.d. Leemlande is in de tussenklas teven 1 Uitmuntend geplaatst. Keurmeester: Dhr. D. Spruyt (BE). Peet en Agnès, van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat (en bedankt voor het mooie cadeau!!). Lizanne ook weer bedankt voor je support!

Habor v.d. Leemlande

02 jan

NIEUWE FOTO'S NAKOMELINGEN TOEGEVOEGD.

Enkele "Rotti kerst- en vakantiefoto's" toegevoegd van 'De Leemlande' nakomelingen. Dank aan iedereen voor het sturen van de foto's!

Faya van de Leemlande

01 jan

EEN NIEUW JAAR IS BEGONNEN...

Er is weer een nieuw jaar aangebroken. Wat het ons brengen zal, weet niemand. Wij willen iedereen in alle opzichten een geweldig 2012 toewensen, goede gezondheid, liefde en voorspoed. De nieuws-pagina is weer "opgeschoond', het nieuws van 2011 en voorgaande jaren is terug te vinden in het archief.

gelukkig nieuwjaar!