NIEUWS 2020

DEC 29

Puppy's 11 dagen oud

Ze doen het hartstikke goed onze bengeltjes, het zijn kleine vreetzakjes. ♥

DEC 24

Puppy update: 1 week oud

Er is zomaar een week voorbij gevlogen! De puppy's doen het goed. En dankzij de goede zorgen van Java, hebben de meesten hun geboorte gewicht nu al ruim verdubbeld. Ze is haast niet bij haar kleintjes weg te krijgen en ze verliest haar pups niet uit het oog. We voegen regelmatig nieuwe foto's toe, om ze te bekijken klik je op de pagina van het N-nest.

puppy's geboren zulu en java
DEC 20

Puppy's geboren!

Java is donderdagavond bevallen van 5 prachtige puppy's; 4 reutjes en 1 teefje! Het blijft toch altijd spannend een bevalling, maar gelukkig is alles goed verlopen. Moeder Java en haar pupjes maken het prima en de kleintjes zijn al flink aangekomen. Java is een hele zorgzame moeder voor haar pups. Kijk op de pagina van het N-nest voor de eerste foto's.

puppy's geboren zulu en java
NOV 13

Yes...

Vanochtend hebben we met Java een bezoekje aan de dierenkliniek gebracht voor een echo. En we hebben goed nieuws te melden... Op de echo was te zien dat er puppy's op komst zijn! We verwachten ons N-nest (Java van de Leemlande x Zulu Kao Bumbarin) eind december.

foto aankondiging nest Zulu en Java
OKT 20

Puppy's op komst?

Vol verwachting klopt ons hart... We hopen over 4 weken te kunnen bevestigen dat ons N-nest (Java van de Leemlande x Zulu Kao Bumbarin) op komst is! Voor informatie zie N-Nest.

foto aankondiging nest Zulu en Java
OKT 9

N-Nest

We hadden dit jaar veel gepland, maar van die planning is weinig terecht gekomen. Op dit moment hebben we 2 dames loops (zowel Kelin als Java) en moeten we een keuze maken. We hebben besloten om de dekking met Kelin en Ingo aus der Wildnis II uit te stellen naar het voorjaar van 2021 en te gaan voor een nestje met Java x Zulu Kao Bumbarin. Voor meer informatie kijk je op de pagina van het N-Nest.

foto Zulu Kao Bumbarin
JUL 19

Puppy terugkomdag L- en M-Nest

Op zondag 19 juli was het dan eindelijk zover, de puppy terugkomdag van het van de Leemlande L- en M-nest. Het was een warme, gezellige dag en we hebben weer hele leuke honden met een fijn karakter terug gezien! Ook papa Zulu (van het M-Nest) kwam een kijkje nemen naar zijn nakomelingen. En uiteraard waren Java (moeder L-nest) en Lexus (moeder van het M-nest) ook van de partij. Het was een geslaagde middag! We willen iedereen bedanken voor jullie aanwezigheid, we vonden het super leuk dat jullie er waren! Eveneens dank aan kennel 't Hupke en v.h. Haverveld voor jullie hulp. Voor de foto's kijk je op puppy terugkomdag 2020.

foto puppy-terugkomdag 2020
JUN 08

Update nest planning

Soms zit het echt allemaal een beetje tegen... Java is veel eerder loops geworden dan verwacht. Helaas heeft dit heeft tot gevolg dat we onze plannen voor het N-nest zullen moeten verschuiven.

foto Rottweiler puppy's
MEI 18

Helaas... nog geen puppy's

Vanmorgen zijn we met Kelin naar de dierenkliniek geweest voor een echo en daaruit bleek dat Kelin geen puppy's krijgt. We vinden het heel vervelend om de mensen die zich gemeld hebben voor een pup te moeten teleurstellen. Aangezien we Ingo een hele leuke reu vinden en hij ook een goede match is met Java, Kelin's halfzusje, hebben we een nieuwe date geregeld voor Java met Ingo. We verwachten de loopsheid van Java over een paar weken (medio juni). Voor meer informatie kijk je op de pagina van het N-nest.

kop foto java
APR 27

Hindy-Rona v.d. Leemlande

Vandaag schijnt er een heerlijk zonnetje en onze Hindy♥, dè waterrat van Huize Leemlande, geniet volop! Ze vindt het op een leeftijd van bijna 10 jaar nog steeds heerlijk om te zwemmen.

APR 22

Nest aankondiging

Er breken weer spannende tijden aan... Onze Kelin van de Leemlande heeft afgelopen weekend een gezellige 'date' gehad met de knappe reu Ingo aus der Wildnis II (ADRK). We hopen medio juni ons N-nest te mogen verwelkomen. Voor nu nog een kleine 4 weken wachten totdat we een echo kunnen maken en we kunnen bevestigen dat er weer Rottweiler puppy's op komst zijn! Voor meer informatie neem je een kijkje op de pagina van het N-nest.

puppy's verwacht
FEB 26

Java en Luke v.d. Leemlande

Vandaag toch even, ondanks de regenbuien en wind, lekker even de beentjes gestrekt met onze Java van de Leemlande samen met haar zoon Luke (L-Nest, nu 10 maanden) en Lizanne.

Luke en Java v.d. Leemlande
FEB 11

Kelin 2 uitmuntend Dogshow Eindhoven

We zijn 2020 goed begonnen! Afgelopen zondag (9 februari) zijn we met onze Kelin van de Leemlande naar de dowshow Eindhoven geweest. Ze werd in de open klasse teven 2e Uitmuntend geplaatst en kreeg ook het res. CAC/CACIB toegewezen! Keurmeester: Dhr. R. Doedijns.

kelin 2 U show
JAN 04

Gelukkig 2020!

Een goed, gezond en gelukkig 2020 gewenst! Het nieuws van 2019 kun je terug vinden in het archief.

gelukkig 2020