NIEUWS 2014

29 dec

Puppy's update!

De pups zijn nu 2 dagen oud en groeien als kool. Ze worden dan ook prima verzorgd door mama Lexus. Ze doet het geweldig! Er zijn nog enkele foto's toegevoegd in het album van de puppy's.

puppies 2 dagen oud

28 dec

Puppy's geboren....

We hebben goed nieuws! Lexus is op "derde" kerstdag bevallen van 10 mooie puppy's; 6 reutjes en 4 teefjes! Lexus heeft de bevalling goed doorstaan en de kersverse moeder en haar pupjes maken het goed! Met dank aan Mieke Geboers en Agnès Edelaar voor jullie steun en hulp! Kijk hier voor de eerste foto's van Lexus met haar kroost. Er zullen regelmatig nieuwe foto's bij geplaatst worden!

pups geboren!

24 nov

Nieuwe site, en meer nieuws...

De laatste tijd hebben we hard gewerkt aan onze nieuwe site, die vanaf vandaag online is. Maar we hebben meer nieuws.... Er is een nestje op komst! Eind december verwachten we puppy's van Quadro vom Kümmelsee en onze Lexus 't Hupke!!

rottweiler pup

13 jul

Lexus slaagt voor de MAG-test

Op zondag 13 juli 2014 zijn we in alle vroegte naar Kreileroord gereden omdat daar de MAG-test afgenomen werd. Er waren 10 deelnemers en Lexus was de enige Rottweiler tussen de Am. Staffs. We waren pas als laatste aan de beurt maar ons meisje heeft de test keurig ondergaan en geen enkele keer grote angst, paniek of agressie vertoond. We zijn dus geslaagd voor de test!! Agnès Edelaar (v.h. Haverveld Rottweilers) en Hondenschool 4 All Dogs Breda, dank voor alle hulp!

lexus slaagt voor de mag-test

30 jun

Lexus Best Female Int. Dogshow Outdoor Uden!

En wederom zijn we trots op onze Lexus 't Hupke! Op 22 juni zijn we met Lexus naar de int. Dogshow Outdoor Uden geweest. Daar werd ze in de Tussenklas teven 1e Uitmuntend (KM Mr. D. Giorgio IT), en ze werd weer als Beste Teef geplaatst. Het gaat super met onze Belgische dame! Jos Geerts, hartelijk dank voor de foto!

lexus beste teef op show in Uden

25 mei

Lexus 't Hupke Best of Breed Dogshow De Baronie!!

Wat zijn we trots op onze Lexus 't Hupke! Zondag 25 mei zijn we met haar naar de int. Dogshow de Baronie geweest in Tilburg. Daar werd ze in de Tussenklas teven 1e Uitmuntend geplaatst, werd vervolgens Beste Teef en ook nog eens Beste van het Ras!! :-) :-) Met dank aan Jos Geerts voor de foto!

Lexus beste van het ras

19 mei

Uislagen shows Italië, Clubshow BRK en KCM NRC in Raalte

We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. We zijn 26 en 27 april naar Italië afgereisd met onze Lexus. Ze werd in de tussenklasse met een ZG beoordeeld. We hebben daar een geweldige tijd doorgebracht en weer veel plezier gehad! Op 10 mei zijn we naar het Belgische Rummen geweest om deel te nemen aan de Clubshow van de BRK. Ondanks de aanhoudende regen weer veel plezier gehad en ook Habor van de Leemlande had het naar zijn zin, hij is in de openklas reuen vierde geplaatst! Van harte gefeliciteerd Agnès en Peet (kennel v.h. Haverveld). Onze Lexus deed het ook weer super; ze werd in de tussenklas als 3e Uitmuntend geplaatst! En dan zijn we gisteren in alle vroegte vertrokken naar Raalte waar dit jaar de Kampioensclubmatch van de N.R.C. plaats vond. Heerlijk weer dit keer en wederom reuze gezellig! Lexus werd in de tussenklas1e Uitmuntend en behaalde het Res. CAC! We zijn weer erg trots op onze Belgische dame!! Lizanne, weer bedankt voor je hulp! En dank aan Cor Thijssen, Lizanne, Ingrid Esperanza, Sandra en Zischa voor de gemaakte foto's.

Lexus op de clubmatch van de NRC

06 apr

Lexus 2 Uitmuntend Int. Show De Utrecht

Gisteren zijn we met Lexus 't Hupke naar de internationale Hondententoonstelling De Utrecht geweest in Nieuwegein. Onze Lexus is in de tussenklas teven 2e Uitmuntend geplaatst! We zijn weer trots op ons dametje. Verder willen we de fam. Bitter veel sterkte toewensen met het verlies van hun Moos (Gayko v.d. Leemlande).

Lexus 2 uitmuntend

22 mrt

Lexus 't Hupke 1 Uitmuntend Show KV Rijnland Hazerswoude

We hebben weer nieuws te melden, te beginnen met onze Lexus die op de show in Hazerswoude in de tussenklas teven als 1e Uitmuntend uit de ring kwam en het res. CAC en CACIB toegewezen kreeg! Dan ook minder leuk nieuws, we ontvingen het droevige bericht van Gerko dat zijn kanjer Enjoy Raico v.d. Leemlande is overleden. Raico zou in juli 10 jaar geworden zijn. Wij wensen Gerko heel veel sterkte met het verlies van Raico! Verder hebben we weer foto's toegevoegd van Lexus en de zusjes Hedin en Hindy v.d. Leemlande.

raico van de leemlande

10 feb

Lexus 2 Uitmuntend Dogshow Eindhoven

Zondag 9 februari weer een gezellige dag doorgebracht op de Internationale Dogshow Eindhoven. Onze Lexus mocht ook dit keer weer mee. Ze stond met haar 17 maanden voor het eerst in de Tussenklasse en kwam als 2e Uitmuntend de ring uit! Keurmeester Dhr. J. Eberhardt. Agnès bedankt voor de foto's!!

Lexus op de show in Eindhoven

14 jan

Hasko v.d. Leemlande BOB Show K.V. Waalwijk

Leuk nieuws!! Hasko v.d. Leemlande is zaterdag 11 januari op de clubshow van K.V. Waalwijk BOB (Beste van het Ras) geworden! Jasper van harte gefeliciteerd met het mooie resultaat van jullie kanjer! Verder hebben we nog enkele nieuwe foto's in het album van Hindy-Rona v.d. Leemlande en Hedin-Rona v.d. Leemlande geplaatst.

Hindy

05 jan

Lexus 2 Uitmuntend Show Hoogstraten

Vandaag zijn we naar de dogshow in Hoogstraten (België) geweest met onze Lexus. Ons dametje deed het weer goed in de jeugdklasse. Ze werd 2e uitmuntend geplaatst! Keurmeester Dhr. V. van Raamsdonk.

diploma

01 jan

Fjord-Rex v.d. Leemlande 30-11-2005 - 27-12-2013

Allereerst willen we iedereen een gelukkig en gezond 2014 toewensen! We hebben op de valreep van 2013 nog triest nieuws gekregen van Piet en Irene. Zij hebben afscheid moeten nemen van hun kanjer Fjord-Rex v.d. Leemlande. Irene heeft met Rex veel mogen bereiken; IPO I,II,III en SpH I en II, een hele prestatie! Wij wensen Piet, Irene en familie dan ook heel veel sterkte met het verlies van hun dierbare Rex! Verder zijn er nog enkele foto's toegevoegd van Haely-Rona, Hasko, Floyd en Faya v.d. Leemlande.

rex van de leemlande