NIEUWS 2018

DEC 23

Kelin v.d. Leemlande 1 Uitmuntend Kerstshow

Vandaag zijn we naar de Kerstshow in Venray geweest met Kelin. Ze stond voor het eerst in de Tussenklas en werd 1 Uitmuntend geplaatst! (KM Dhr. F. Beiboer). Een geweldige afsluiter van 2018!

afbeelding van Kelin op de show in Venray
DEC 16

Hindy-Rona v.d. Leemlande Veteranen Winster '18

Gisteren met onze diva Hindy-Rona v.d. Leemlande naar de Amsterdam Winner Show geweest. Ze werd daar 1 Uitmuntend in de Veteranen klas teven en werd Veteranen Winster 2018document Veteranen Winner!! (KM Mr. L.R. Hjorth (NO). Daarmee heeft Hindy ook haar laatste veteranen-kampioenschapspuntje gehaald en mag nu ook de titel Veteranen Kampioen dragen!

afbeelding van Hindy Veteranen Winner '18 en Veteranen Kampioen
DEC 02

Nest planning gewijzigd...

We hebben lang gezocht maar hebben een leuke reu gevonden voor onze Java van de Leemlande! Dit houdt in dat het geplande nest van Lexus en Zulu, uitgesteld wordt naar september 2019 en dat Java, naar verwachting in januari 2019 gedekt gaat worden door Dior Royal Warriors. Voor meer informatie kijk je op de puppy pagina of klik je op L-nest.

afbeelding Dior Royal Warriors
NOV 11

Hindy-Rona v.d. Leemlande Best Veteran show Bleiswijk

Op 4 november mocht Hindy mee naar de show in Bleiswijk. Ze werd beoordeeld door Mr. P. Lawless in de Veteranen klas en werd 1e Uitmuntend, Res. CAC en Beste Veteraan document beste veteraan.

Hindy beste Veteraan dogshow Bleiswijk
OKT 3

Haely-Rona van de Leemlande 08-07-2010 † 02-10-2018

Gisteren ontvingen we het verdrietige nieuws dat Haely-Rona van de Leemlande is ingeslapen... Rust zacht meisje! ♥

Haely-Rona van de Leemlande
SEP 30

Show uitslagen Lexus en Hindy-Rona van de Leemlande

In het weekend van 8 en 9 september hebben we weer een onvergetelijke Klubsieger gehad in Lustadt (DE). Lexus mocht dit keer mee en heeft in de Kampioensklas teven een Uitmuntend gehaald. En dan zijn we op zondag 30 september met onze Hindy naar de Int. Rashondententoonstelling in Maastricht geweest. Ze stond voor de eerste keer in de Veteranenklas teven en werd 1 Uitmuntend geplaatst en kreeg het res. CAC toegewezen! (KM Mrs. J. Foley).

Hindy-Rona van de Leemlande
SEP 6

Habor (Boss) van de Leemlande

08-07-2010 † 06-09-2018 In liefdevolle herinnering: Habor (Boss) van de Leemlande. Rust zacht lieve jongen...

Habor van de Leemlande
SEP 2

Jonge hondendag NRC

Vandaag zijn we met Kelin image naar de Jonge hondendag van de Nederlandse Rottweiler Club geweest. Een gezellige dag voor jonge Rottweilers tot 2 jaar. Kelin (in het midden op de foto) mocht mee om haar broertjes Kyon en Sam aan te moedigen die ingeschreven waren.

Jonge hondendag NRC
AUG 22

Rottweiler kalender 2019

Afgelopen zaterdag zijn we met een aantal Rottweilers, waaronder onze Java en Lexus, naar België afgereisd voor een fotoshoot voor de nieuwe Rottweiler kalender 2019. Er zijn weer mooie plaatjes geschoten... De kalenders zijn te bestellen op https://www.calendrierchien.com.

Rottweiler kalender 2019
AUG 14

World Dog Show Amsterdam

Zondag 12 augustus vond in Amsterdam de World Dog Show plaats en onze Kelin mocht weer mee. Ze stond in een grote Jeugdklas tussen veelal buitenlandse honden. Kelin (14 maanden) werd beoordeeld met een Uitmuntendimage en daar zijn we heel trots op! Keurmeester Mr. V. Piskay.

Kelin v.d. Leemlande op de World Dogshow
AUG 7

Kelin v.d. Leemlande Ned. Jgd. Kamp.!

Op zaterdag 4 augustus zijn we weer een gezellig dagje naar de Brabant Cup geweest in 's-Hertogenbosch. Onze Kelin werd daar in de Jeugdklas teven 1 Uitmuntend geplaatst en mag hierdoor de titel Nederlands Jeugd Kampioen dragen. Daar zijn we dan ook super trots op! Keurmeester Dhr. L. Quartel. Met dank aan Tijs Maassen voor de foto.

Kelin v.d. Leemlande NJK
AUG 6

Nest planning

Als alles volgens plan verloopt, verwachten wij de loopsheid van onze Lexus 't Hupke deze maand. Lexus zal dan gedekt worden door Zulu Kao Bumbarin (zie foto) en mogen we ons in oktober hopelijk verheugen op de komst van het van de Leemlande M nest! Meer informatie kun je vinden op de pagina van het M-nest. **Update 01-10-2018: Waarschijnlijk is Lexus tijdens onze vakantie in juli (veel te vroeg) loops geworden. Dit houdt in dat haar volgende loopsheid in december of januari zal zijn.

Zulu
JUL 28

Hindy-Rona v.d. Leemlande 1 Uitmuntend BRK show

Zaterdag 28 juli een gezellige dag door gebracht in Rummen (BE). Dit keer mocht onze Hindy weer eens mee. Ze werd in de Veteranen klas Teven 1 Uitmuntend geplaatst. Keurmeester Mevr. B. Miksic Kasun (HR). Dank aan Jannie Thijssen voor de foto.

Hindy 1 Uitmuntend
JUN 23

IJsselshow Zwolle

Op zaterdag 23 juni zijn we met Kelin naar Zwolle geweest. Kelin werd in de Jeugdklas teven 2 ZG geplaatst. KM: Dhr. D. Spruyt (BE).

Kelin 2 ZG
JUN 11

Dogshow De Baronie

Gisteren een gezellige, warme dag doorgebracht in Tilburg op de Dogshow De Baronie. Kelin werd in de Jeugdklasse teven 3 Uitmuntend geplaatst. KM Drs. J.M.M.G. van Dijk.

Kelin 3 Uitmuntend dogshow De Baronie
JUN 01

JLPP-uitslag Kelin

Vandaag kregen we de uitslag van Laboklin van onze jongste Rottweiler, Kelin van de Leemlande, binnen. Ook Kelin is JLPP vrij!

Kelin jlpp vrij
MEI 28

HD- en ED-uitslag Kelin

Super blij met de resultaten die we vandaag binnen gekregen van onze Kelin; HD-A en ED-1. Nu nog even afwachten op de JLPP uitslag.

Kelin HD-A, ED-1
MEI 20

K-Nest 1 jaar! Show uitslag Kelin

Op 19 mei is ons K-nest alweer 1 jaar geworden! Van harte gefeliciteerd allemaal ♥ Verder zijn we met onze Kelin op 20 mei naar de Pinkstershow in Venray geweest. Kelin werd door Dhr. P. Roosenboom (BE) in de jeugdklas teven 2e Uitmuntend geplaatst.

Kelin 1 jaar
MEI 10

Show uitslag Joe Kat show

We zijn op Hemelvaartsdag weer een gezellig dagje op pad geweest met onze Kelin van de Leemlande. Kelin stond ingeschreven in de Jeugdklas teven en werd als 1e Uitmuntend geplaatst! :-) KM Mevr. I.Y. Onstenk-Schenk. Dankjewel Jannie Thijssen voor de foto!

Kelin op de Joe Kat show 1 Uitmuntend
MEI 7

Weekendje show...

Druk weekend gehad! Zaterdag 5 mei met Lexus 't Hupke naar het Belgische Rummen geweest voor de CAC-show van de Belgische Rottweiler Klub. Ze werd daar 1 Uitmuntend geplaatst in de Kampioensklasse teven en kreeg ook het res. CAC toegewezen (KM Mr. C. Henriksen). Op zondag zijn we met onze Kelin van de Leemlande naar de Clubmatch van de NRC geweest in Valkenswaard. Daar ook een hele gezellige, maar warme dag gehad. Kelin werd met een G beoordeeld in de jeugdklas teven door Mr. G. Loannidis.

Kelin op de NRC clubmatch
APR 17

Show uitslagen Kelin

Op 1 april zijn we naar de Dogshow in Goes geweest met Kelin van de Leemlande. Ze werd in de jeugdklas met een ZG beoordeeld (KM Mevr. P. Junehall). Gelukkig ging het in Nieuwegein afgelopen zondag (15 april) een stuk beter... Daar kwam Kelin op de Dogshow De Utrecht met een heel mooi keurverslag en als 1 Uitmuntend geplaatst de ring uit! Ze werd beste Jeugd Teef. KM Dhr. Frank Beiboer.

Kelin 1 Uitmuntend show Nieuwegein
MRT 18

Kelin 2 Uitmuntend show Hazerswoude

Vandaag met onze Kelin van de Leemlande (Lex vom Hause Edelstein x Lexus 't Hupke) naar de int. Dogshow in Hazerswoude geweest. Kelin stond voor de eerste keer in de jeugdklas en ze heeft het met haar 9 maanden hartstikke goed gedaan! Ze werd tweede Uitmuntend geplaatst! Keurmeester Dhr. J.J. Dupas. Trots op onze jongste telg! Lizanne bedankt voor het maken van de foto's.

Kelin 2 Uitmuntend show Hazerswoude
MRT 13

Puppy-terugkomdag K-Nest

Wat hebben we het getroffen met het weer afgelopen zondag 11 maart op onze puppy-terugkomdag van het K-nest (Lex vom Hause Edelstein x Lexus 't Hupke). Geen regen en een heerlijk zonnetje! Op één na was het nest compleet. We vonden het super leuk om de honden met hun baasjes weer terug te zien! Bedankt allemaal voor jullie komst en voor de gezellige middag. Bekijk de foto's van de puppy-terugkomdag van het K-nest.

puppy terugkomdag k-nest
FEB 5

Kelin van de Leemlande 1 VB

We zijn het jaar goed van start gegaan. Op zondag 4 februari zijn we met onze jongste telg Kelin, naar de 41e Int. Dogshow in Eindhoven geweest. Ze werd in de puppy klasse gekeurd door Dhr. D.J. Baars (NL) en Kelin is met een prachtig keurverslag en als 1 Veel Belovend geplaatst de ring uit gekomen!

Kelin 1 Veel Belovend op show in Eindhoven
JAN 22

Website in een nieuw jasje

Omdat wij met onze tijd mee willen gaan, is vanaf vandaag de website van De Leemlande Rottweilers responsief en zijn alle ins- en outs over onze honden ook op een mobiel aparaat leesbaar!

onze website is nu ook mobiel goed leesbaar
JAN 16

Van de Leemlande J-Nest 2 jaar vandaag!

Vandaag viert ons J-nest (Lexus 't Hupke x Deacon vom Hause Edelstein) haar tweede verjaardag! Van harte gefeliciteerd allemaal!! Onze eigen Java van de Leemlande viert ook feest en trakteert haar half zusje Kelin, moeder Lexus en tante Hindy op een lekkere kluif!

v.d. Leemlande J-nest 2 jaar
JAN 1

Een gelukkig nieuwjaar...

Wij wensen een ieder een gezond en bijzonder goed 2018!

gelukkig nieuwjaar!