NIEUWS 2013

22 dec

Lexus Beste Teef Kerstshow en Ned. Jeugd Kampioen!

Wij zijn hartstikke trots op onze Lexus 't Hupke!! Ze is op 20 december op de Kerstshow in Katwijk in de Jeugklas 1e Uitmuntend geplaatst en Beste Teef geworden!! Hiermee heeft ze haar 3e jeugd CAC behaald en is nu NEDERLANDS JEUGD KAMPIOEN!!

Lexus beste teef en Nederlands Jeugd Kampioen

18 dec

Winner show Amsterdam; Lexus 3 Uitmuntend!

Op 14 december zijn we naar de Amsterdam Winner Show geweest met Lexus. Ze is daar in de Jeugdklasse op de derde plaats (Uitmuntend) geeindigd!!! Het was weer een super gezellig dagje uit met vrienden!

lexus op de Winner show

03 nov

Show Bleiswijk; Lexus 't Hupke Best of Breed!

Afgelopen zondag zijn we met Lexus 't Hupke naar de dogshow in Bleiswijk geweest. We zijn super blij met het geweldige resultaat van ons Belgisch meisje want Lexus is in de Jeugdklasse teven 1e Uitmuntend geplaatst, werd Beste Teef èn Best of Breed (Beste van het Ras)!!! Wederom met dank aan Ingrid Ruedisueli Esperanza voor de foto's!

Lexus best of breed

19 okt

Lexus 't Hupke HD-A en ED-vrij...

Goed nieuws; onze Lexus 't Hupke is HD-A en ED-vrij!! Maar er is ook minder leuk nieuws; Edward-Sebastian en Django v.d. Leemlande beiden nakomelingen van Irvy-Kelly, zijn op de leeftijd van 9 en 11 jaar overleden. Wij willen Fam. Olofsen en Marcel en Wendy bedanken voor het goede tehuis dat ze Bas en Django gegeven hebben! Verder zijn er showuitslagen van Lexus toegevoegd en foto's van Rex v.d. Leemlande, Haely-Rona v.d. Leemlande en Lexus.

lexus op de show in Zwolle

01 sep

Veel nieuws, show uitslagen en nieuwe foto's - 1 -

Er is weer veel gebeurd de afgelopen tijd. Er zijn foto's toegevoegd van Haely-Rona v.d. Leemlande, en Gaiko v.d. Leemlande. Op 4 juli is Habor van de Leemlande papa geworden! Agnès en Peet van harte gefeliciteerd! Hasko v.d. Leemlande is 6 juli op de show in Echt in 2 Uitmuntend geplaatst! Van harte gefeliciteerd Jasper! Verder is Hindy-Rona v.d. Leemlande mee naar Frankrijk geweest voor een wel verdiende vakantie. We zijn 15 augustus met onze Lexus naar Rottweil geweest.We hebben daar een super leuke tijd gehad!

hindy bij het zwembad

01 sep

Veel nieuws, show uitslagen en nieuwe foto's - 2 -

Lexus is met een Uitmuntend de ring uit gekomen (er stonden 59 honden in de ring). Op 24 augustus zijn we naar de show in Rotterdam geweest. Lexus daar in de Jeugdklas als 1e Uitmuntend geplaatst! En dan zijn we gisteren nog met Haely-Rona v.d. Leemlande en Lexus naar de NRC Clubmatch geweest. Haely-Rona werd beoordeeld met een Uitmuntend (gefeliciteerd Lizanne!!) en Lexus werd als 3e Uitmuntend geplaatst

De Klubsieger show in Rottweil

19 jun

Foto's Hedin, Hindy en Hasko v.d. Leemlande en Lexus 't Hupke

Er zijn weer enkele foto's toegevoegd in de albums van Hedin, Hindy en Hasko van de Leemlande en van Lexus 't Hupke. Inmiddels hebben we ook het certificaat binnen van Hindy's Nederlands Kampioenschap en die kun je nu ook op haar pagina bekijken.

Lexus 't Hupe

02 jun

Hindy-Rona van de Leemlande: Nederlands Kampioen!!!!

Gisteren heeft onze Hindy-Rona v.d. Leemlande op de dogshow in Oss haar laatste kwart puntje binnen gehaald voor het Nederlands kampioenschap en is daardoor nu NEDERLANDS KAMPIOEN!!! Wat Hindy's moeder, Rona v.d. Runderkraal niet meer gegeven was omdat zij net na de geboorte van Hindy is overleden, heeft Hindy kunnen afmaken!! Het showen was niet Hindy's favoriete bezigheid maar gelukkig heeft ze nu wat meer tijd voor haar echte passie; zwemmen!

Hindy Rona van de Leemlande

02 jun

Lexus 1 Veel belovend, Beste Pup

En dit was niet al het goede nieuws... Ook onze Lexus heeft het weer goed gedaan; ze stond voor de laatste keer in de puppy klasse en werd 1 Veel Belovend geplaatst en als Beste Pup gekozen! Al bij al was het een fantastische dag met dito resultaten! Ferry en Lizanne, bedankt voor jullie hulp en ook de rest van het team bedankt... jullie weten wel waarom! (Anita nog bedankt voor de foto)

Hindy op de show in Oss

28 mei

Lexus 't Hupke 2 VB IFR World Show in RØDDING, Denemarken!!

Weer thuis na 5 dagen Denemarken... We zijn met het team naar de IFR World Show in Rødding geweest en hadden Lexus ingeschreven in de puppyklasse teven (KM: Mick Svaljek uit Australië) en hoewel op dat moment de regen met bakken naar beneden kwam, had dat verder geen invloed op het resultaat want onze Lexus werd als 2e Veel Belovend geplaatst!!! Een geweldige prestatie en we zijn dan ook super trots op haar!

Lexus in Denemarken

28 mei

Lexus 't Hupke 2 VB IFR World Show in RØDDING, Denemarken!! - 2 -

We hebben 5 gezellige dagen met elkaar doorgebracht en ernorm veel plezier gehad. Bedankt allemaal hiervoor! Speciaal dank aan Cor en Jannie Thijssen (v.Zopian) en Mieke Geboers ('t Hupke) voor de foto's en aan Lizanne, die waar nodig was weer voor iedereen klaar stond!

lexus op de IFR

04 mei

BRK show Rummen (BE): Lexus 't Hupke 1 VB, Beste Pup!

Vandaag zijn we naar de BRK Show in Rummen geweest met onze Lexus. Het was een zonnige dag en de resultaten waren prima! Habor v.d. Leemlande werd in de openklasse reuen beoordeeld met een ZG en Lexus 't Hupke werd in de puppyklasse teven 1e Veel Belovend geplaatst en Beste Pup! (KM: Mrs. K. Pinches). Lizanne (eig. van Floyd v.d. Leemlande en Haely-Rona v.d. Leemlande) bedankt meid, omdat je altijd voor iedereen klaar staat! Ook dank aan Fotografie Esperanza en Cor Tijssen voor de foto's!

Lexus beste puppy

22 apr

Rex v.d. Leemlande slaagt voor SPH II | uitslagen show Goes

Op 20 april is Fjord-Rex v.d. Leemlande geslaagd voor Speurhond II ! Van harte gefeliciteerd Piet en Irene met deze hele mooie prestatie! Verder zijn we zondag 21 april met Lexus en Hindy naar de show in Goes geweest. Lexus 't Hupke werd in de puppyklasse 1 Veel Belovend en gekozen als beste pup en Hindy-Rona v.d. Leemlande werd in de openklasse teven 2 Uitmuntend geplaatst. Ik wil Ingrid Ruedisueli Esperanza hartelijk bedanken voor het maken van de foto's en Ferry voor haar hulp met onze Hindy!

Hindy show Goes 2 U

18 apr

Foto's toegevoegd van de Leemlande nakomelingen en Lexus

De afgelopen tijd hebben we weer verschillende foto's ontvangen van onze nakomelingen. Klik op de naam om de foto's van Haely-Rona v.d. Leemlande, Floyd v.d. Leemlande, Enjoy-Raico v.d. Leemlande, Hasko v.d. Leemlande, en onze eigen Hindy-Rona v.d. Leemlande te bekijken. We hebben ook nog enkele foto's van ons Belgisch meisje Lexus 't Hupke toegevoegd. Ze is inmiddels klaar met het wisselen van haar tandjes en begint al een hele dame te worden!

Hindy Rona van de Leemlande

26 mrt

Uitslagen show Hazerswoude Lexus en Hindy

We zijn weer een dagje uit geweest, dit keer naar de show in Hazerswoude (Leiden) met onze Hindy en Lexus. Lizanne en Robin zijn ook gezellig mee geweest. Hindy werd in de Openklas teven met een ZG beoordeeld en Lexus werd in de Puppyklas teven 1 Veel Belovend geplaatst. Keurmeester Mevr. F. Zijdebos-Jansen.

Lexus 1 Veel belovend show Hazerswoude

17 feb

Uitslag show Hoogstraten (BE), foto's Carnaval wandeling

Vandaag zijn we met Lexus naar Hoogstraten geweest. Ze werd in de Babyklasse 1 Veel Belovend! (KM Hr. J.H. Eberhardt). Onze Belgische dame deed het hartstikke goed voor de tweede keer op een grote show. En tussen de bedrijven door is ze ook nog even drie kiesjes kwijt geraakt..Ze heeft het nog maar druk met het wisselen! Kijk hier voor wat foto's. Verder hebben we vorige week met het team een gezellige wandeling gemaakt met aansluitend een heerlijk etentje (Henk bedankt !).

Carnavals wandeling in Eindhoven

03 feb

Uitslagen show Eindhoven Lexus en Hindy

Zondag 3 februari zijn we met onze Hindy en Lexus naar de show in Eindhoven geweest. Het was weer een gezellige én geslaagde dag! Lexus werd op haar eerste show Beste Baby en Hindy is in de openklasse teven met een 3 Uitmuntend geplaatst. Keurmeester was Dhr. V.A. v. Raamsdonk (BE).

Lexus beste baby Eindhoven

25 jan

Hasko v.d. Leemlande BOB Show Waalwijk

Zondag 20 januari is Hasko v.d. Leemlande (Quintus), 1e Uitmuntend geplaatst op de clubmatch in Waalwijk en is Best of Breed geworden! In de erering werd hij 5e. Jasper en Marlies van harte gefeliciteerd met het mooie resultaat van jullie Topper!

Hasko v.d. Leemlande BOB

15 jan

Foto's toegevoegd van Lexus

Er zijn weer enkele nieuwe foto's in het puppy album van Lexus 't Hupke toegevoegd. Ze groeit als kool en is nog altijd druk bezig met het wisselen van haar melktandjes.

Lexus 19 weken

07 jan

Foto's toegevoegd Enjoy Raico v.d. Leemlande en Lexus 't Hupke

We hebben weer enkele nieuwe foto's in het album van Enjoy Raico v.d. Leemlande (Irvy-Kelly v.d. Runderkraal * Maik von der Frankentanne) geplaatst en van ons kleinste vriendinnetje Lexus 't Hupke Klik hier voor de foto's van Raico en hier om de foto's van Lexus te bekijken.

Raico van de Leemlande

02 jan

Gelukkig nieuwjaar!

Wij wensen iedereen, in alle opzichten een geweldig 2013 toe, in goede gezondheid, en met veel geluk en voorspoed. We hebben de nieuws-pagina weer "opgeschoond', het nieuws van 2012 en voorgaande jaren is terug te vinden in het archief.

gelukkig nieuwjaar!