NIEUWS 2018

JUN 11

Dogshow De Baronie

Gisteren een gezellige, warme dag doorgebracht in Tilburg op de Dogshow De Baronie. Kelin werd in de Jeugdklasse teven 3 Uitmuntend geplaatst. KM Drs. J.M.M.G. van Dijk.

Kelin 3 Uitmuntend dogshow De Baronie
JUN 01

JLPP-uitslag Kelin

Vandaag kregen we de uitslag van Laboklin van onze jongste Rottweiler, Kelin van de Leemlande, binnen. Ook Kelin is JLPP vrij!

Kelin jlpp vrij
MEI 28

HD- en ED-uitslag Kelin

Super blij met de resultaten die we vandaag binnen gekregen van onze Kelin; HD-A en ED-1. Nu nog even afwachten op de JLPP uitslag.

Kelin 1 jaar
MEI 20

K-Nest 1 jaar! Show uitslag Kelin

Op 19 mei is ons K-nest alweer 1 jaar geworden! Van harte gefeliciteerd allemaal ♥ Verder zijn we met onze Kelin op 20 mei naar de Pinkstershow in Venray geweest. Kelin werd door Dhr. P. Roosenboom (BE) in de jeugdklas teven 2e Uitmuntend geplaatst.

Kelin 1 jaar
MEI 10

Show uitslag Joe Kat show

We zijn op Hemelvaartsdag weer een gezellig dagje op pad geweest met onze Kelin van de Leemlande. Kelin stond ingeschreven in de Jeugdklas teven en werd als 1e Uitmuntend geplaatst! :-) KM Mevr. I.Y. Onstenk-Schenk. Dankjewel Jannie Thijssen voor de foto!

Kelin op de Joe Kat show 1 Uitmuntend
MEI 7

Weekendje show...

Druk weekend gehad! Zaterdag 5 mei met Lexus 't Hupke naar het Belgische Rummen geweest voor de CAC-show van de Belgische Rottweiler Klub. Ze werd daar 1 Uitmuntend geplaatst in de Kampioensklasse teven en kreeg ook het res. CAC toegewezen (KM Mr. C. Henriksen). Op zondag zijn we met onze Kelin van de Leemlande naar de Clubmatch van de NRC geweest in Valkenswaard. Daar ook een hele gezellige, maar warme dag gehad. Kelin werd met een G beoordeeld in de jeugdklas teven door Mr. G. Loannidis.

Kelin op de NRC clubmatch
APR 17

Show uitslagen Kelin

Op 1 april zijn we naar de Dogshow in Goes geweest met Kelin van de Leemlande. Ze werd in de jeugdklas met een ZG beoordeeld (KM Mevr. P. Junehall). Gelukkig ging het in Nieuwegein afgelopen zondag (15 april) een stuk beter... Daar kwam Kelin op de Dogshow De Utrecht met een heel mooi keurverslag en als 1 Uitmuntend geplaatst de ring uit! Ze werd beste Jeugd Teef. KM Dhr. Frank Beiboer.

Kelin 1 Uitmuntend show Nieuwegein
MRT 18

Kelin 2 Uitmuntend show Hazerswoude

Vandaag met onze Kelin van de Leemlande (Lex vom Hause Edelstein x Lexus 't Hupke) naar de int. Dogshow in Hazerswoude geweest. Kelin stond voor de eerste keer in de jeugdklas en ze heeft het met haar 9 maanden hartstikke goed gedaan! Ze werd tweede Uitmuntend geplaatst! Keurmeester Dhr. J.J. Dupas. Trots op onze jongste telg! Lizanne bedankt voor het maken van de foto's.

Kelin 2 Uitmuntend show Hazerswoude
MRT 13

Puppy-terugkomdag K-Nest

Wat hebben we het getroffen met het weer afgelopen zondag 11 maart op onze puppy-terugkomdag van het K-nest (Lex vom Hause Edelstein x Lexus 't Hupke). Geen regen en een heerlijk zonnetje! Op één na was het nest compleet. We vonden het super leuk om de honden met hun baasjes weer terug te zien! Bedankt allemaal voor jullie komst en voor de gezellige middag. Bekijk de foto's van de puppy-terugkomdag van het K-nest.

puppy terugkomdag k-nest
FEB 5

Kelin van de Leemlande 1 VB

We zijn het jaar goed van start gegaan. Op zondag 4 februari zijn we met onze jongste telg Kelin, naar de 41e Int. Dogshow in Eindhoven geweest. Ze werd in de puppy klasse gekeurd door Dhr. D.J. Baars (NL) en Kelin is met een prachtig keurverslag en als 1 Veel Belovend geplaatst de ring uit gekomen!

Kelin 1 Veel Belovend op show in Eindhoven
JAN 22

Website in een nieuw jasje

Omdat wij met onze tijd mee willen gaan, is vanaf vandaag de website van De Leemlande Rottweilers responsief en zijn alle ins- en outs over onze honden ook op een mobiel aparaat leesbaar!

onze website is nu ook mobiel goed leesbaar
JAN 16

Van de Leemlande J-Nest 2 jaar vandaag!

Vandaag viert ons J-nest (Lexus 't Hupke x Deacon vom Hause Edelstein) haar tweede verjaardag! Van harte gefeliciteerd allemaal!! Onze eigen Java van de Leemlande viert ook feest en trakteert haar half zusje Kelin, moeder Lexus en tante Hindy op een lekkere kluif!

v.d. Leemlande J-nest 2 jaar
JAN 1

Een gelukkig nieuwjaar...

Wij wensen een ieder een gezond en bijzonder goed 2018!

gelukkig nieuwjaar!