NIEUWS 2019

APR 19

Update L-nest

Weer even een update en een aantal nieuwe portretjes van onze Luke van de Leemlande, aka Prince Charming ;-) Hij groeit enorm goed en weegt nu 1750 gram. Voorzichtig en waggelend zet hij zijn eerste stapjes door het hok.


java samen met haar pup
APR 11

Even voorstellen: Luke v.d. Leemlande

Het gaat prima met onze kleine man, inmiddels 11 dagen oud en weegt zo'n 1.025 gram. Hij wordt dan ook super goed verzorgd door Java. Ze doet het geweldig als kersverse moeder! Ga naar het foto album voor een aantal foto's van Luke.


java samen met haar pup
APR 11

Luke v.d. Leemlande

Een filmpje van Java met haar pup Luke 10 dagen oud.


APR 01

Pup geboren!

Dit keer was het wel erg spannend, wel of geen puppy's in aantocht... De röntgenfoto liet zien dat er toch één pupje op komst was! En inmiddels is onze kleine man, gisteren op 1 april 2019, geboren. Java en haar zoon maken het prima! We vinden het erg vervelend om degenen die op de lijst stonden voor een pup, te moeten teleurstellen. We willen deze combinatie herhalen begin volgend jaar, of wellicht zou het aanstaande nest van Lexus (moeder van Java) dat gepland staat voor september van dit jaar, een optie kunnen zijn. We hadden het graag anders gezien, maar de natuur laat zich nu eenmaal niet dwingen... Wij gaan de komende 8 weken volop genieten van ons kleine kereltje♥ !! Ga naar het foto album van ons mini L-nest ;-)


puppy net geboren
MRT 06

Puppy's op komst? Update...

Even een update over het nest van Dior Royal Warriors x Java. We hebben inmiddels een bezoek aan de dierenarts gebracht en er is een echo gemaakt. Helaas was er op de echo nog weinig zichtbaar. Om zekerheid te verkrijgen, laten we een röntgenfoto maken. Update 25-03-2019: Volgende week zou Java uitgeteld zijn, we laten vlak voor de uitgerekende datum nog een röntgenfoto maken.


afbeelding ooievaar met pup
FEB 17

De Leemlande L-Nest: Puppy's op komst?

Eind januari zijn we naar Walldürn (Duitsland) afgereisd en is onze Java van de Leemlandefoto Java in Walldürn op bezoek bij Dior gedekt door Dior Royal Warriors. We hopen eind maart/begin april weer een nestje kleine Leemlandjes te mogen verwelkomen! We wachten het nog even in spanning af en hopen binnenkort op de echo te kunnen zien of de 'date' tussen Java en Dior succesvol is verlopen. Voor meer informatie kijk je op de pagina van het L-Nest.

Met dank aan Hans Geboers (kennel 't Hupke), die wederom bereid was om met mij op pad te gaan.

dek aankondiging Dior en Java
JAN 06

Hindy-Rona v.d. Leemlande

We hebben het certificaat van de Raad van Beheer binnen gekregen van onze Hindy. Ze heeft daar de titel Veteranen Winster 2018certificaat Veteranen Winster behaald. Op de foto: Hindy samen met Agnès van kennel het Haverveld.

foto van Hindy samen met Agnès
JAN 02

Gelukkig 2019!

Voor eenieder een heel mooi en gezond 2019 toegewenst! We beginnen het jaar weer met een schone lei. Het nieuws van 2018 kun je in het archief terugvinden.

Happy 2019!